Akvariji za restavracije

Akvariji za restavracije

Ko si gost sam izbere svoj slasten obrok

Želite v vaši restavraciji imeti akvarij, iz katerega si vaši gostje lahko izberejo jastoga ali ribo? Bolj svežega obroka jim ne bi mogli ponuditi, hkrati pa taka ponudba zagotovo pritegne gurmane, poznavalce sveže in kvalitetne hrane pa tudi radovedneže. Tak akvarij v vaši restavraciji je odlična odločitev, saj sta tako akvarij kot storitev izbire jastoga ali ribe novost na našem območju, lepo urejen in vzdrževan akvarij pa bo tudi odlična dekoracija.

Akvarij z jastogi, ribami v restavraciji - fishbox

Kaj morate vedeti, predno se odločite za tak akvarij?

Akvariji za specifične vrste živali, pa naj si bodo to jastogi ali ribe namenjene prehrani, morajo zagotavljati živali primerne ustrezne življenjske razmere.

  • Za jastoge in morske ribe bo potreben akvarij s posebej pripravljeno slano/morsko vodo in opremo za ustrezno filtracijo (večji, 'sump' filter, običajno nameščen pod akvarijem, ki vključuje tudi 'skimmer') in hladilnik za vodo. Načeloma ob tem ponudimo osvetlitev primerno za morske akvarije, lahko pa se odločite tudi drugače.
  • Za sladkovodne ribe bo potreben akvarij z ustrezno filtracijo, odvisno od vrste rib bo morda potrebno tudi hlajenje vode.

Ob tem pa se mora akvarij seveda tudi skladati z ureditvijo prostora, gostje morajo imeti občutek, da je akvarij tudi in predvsem dekoracija, zato mora biti primerno urejena tudi notranjost akvarija.

Akvarij pa lahko postavite tudi na mesto skrito očem gostov - v tem primeru poskrbimo le za akvarij in tehniko, ki zagotavlja optimalne pogoje za življenje živali v njem.

Zapleteno? Na nas ne! :)

Akvarij z jastogi, ribami v restavraciji - fishbox

V vsakem primeru gre tu za večje (500 L +) akvarije, ki zahtevajo posebno pozornost in znanja pri izdelavi ter uporabo posebnih, kvalitetnih materialov. Tak akvarij običajno sestavimo na mestu kjer bo stal. Vsak tak akvarij je svojevrsten projekt, zato se moramo o vseh podrobnostih dogovoriti za vsak akvarij posebej. 

Celotna storitev 

Nudimo celotno storitev izdelave akvarija v paketu:

  • akvarij po meri,
  • vsa potrebna tehnična oprema,
  • postavitev akvarija,
  • zagon in priprava vode za prvo uporabo. 

V nadaljevanju pa vam nudimo tudi

  • vzdrževanje akvarija, kar vključuje redno čiščenje, urejanje notranje dekoracije, pregled delovanja tehnične opreme ter
  • reden nadzor nad parametri vode - ki so v primeru organizmov namenjenih prehrani ljudi še kako pomembni.

Dekorativni akvarij dvigne prostor na novo raven 

Seveda pa vam lahko postavimo tudi akvarij, ki bo povsem za okras, s čudovitimi okrasnimi ribicami in razkošnimi rastlinami.

Čudovit akvarij v restavraciji je vsekakor dodana vrednost vašemu poslu. Je naraven kos dekoracije, ki poživi prav vsak prostor in hkrati pomirja ter izboljša izkušnjo vaših gostov. Ob odlični hrani in sproščujočem okolju se bodo vaši gostje še raje vračali.

Sproščeno razvajanje

Akvarij v restavraciji - fishbox

Ribe veljajo za ene najbolj pomirjujočih živali in pogled na njihovo brezskrbno in sproščeno plavanje v akvariju bo morda vaše goste spodbudil k temu, da si privoščijo še kaj več, kaj boljšega, spijejo še dodatni kozarec vašega odličnega vina ali se odločijo za vašo najboljšo sladico. Vsak se rad razvaja in ni boljšega od odličnega obroka v prijetnem, pomirjujočem okolju.

Popolno zlitje narave in prostora

Čudovit podvodni svet bujnih rastlin in živobarvnih ribic lahko goste že ob vstopu v restavracijo, ali jim dela družbo pri jedi. 

Akvarij v restavraciji - fishbox

Odvisno od zasnove vaše restavracije in prostora ki je na voljo, lahko tak akvarij povsem prilagodimo okolju, v katero bo postavljen. Manjši, do nekaj 100 litrski akvarij je lahko sestavljen iz že obstoječih kompletov z omarico, če tak komplet z omarico ni primeren za vašo restavracijo, večje akvarije in akvarije, ki se morajo točno prilegati določenemu prostoru, pa v naši steklarski delavnici naredimo po meri.

Manjši akvarij lahko samostojno stoji na stilsko dovršeni omarici, akvarij narejen po meri se prilega v prav vsak prostor:

  • lahko je 'vgrajen' v steno,
  • predeli prostor na dva dela,
  • je del omare, polic.

Brez skrbi in dodatnega dela

Uporaba sodobne akvarijske tehnike omogoča, da z akvarijem nimate prav nobenega dodatnega dela. Skrb za akvarij in vzdrževanje prepustite nam, vi in vaši gostje pa le uživajte v pogledu nanj.

Kvaliteta in garancija

V fishboxu imamo ogromno izkušenj in znanja pri izdelavi tako običajnih, kot velikih akvarijev, mnoge, prevelike za transport smo sestavili na lokaciji. Ker verjamemo v naše znanje, izkušnje in kvaliteto materialov ter našega dela,  vam za izdelan akvarij nudimo kar 10 letno garancijo.

Za več informacij pokličite ali pišite: 031 709 595, info@fishbox.si

IZKUŠNJE, ZNANJE, KVALITETA

STEKLARSKA DELAVNICA FISHBOX

Naše izkušnje, znanje in kvalitetni materiali vam zagotavljajo odlično storitev in končni izdelek. Ob tem pa za vse naše akvarije nudimo kar 10 letno garancijo!

031 709 595, info@fishbox.si

Posebna ponudba

Ugodnješi ali izpostavljeni artikli
Top ponudba!
Original Stendker Granulate - fishbox
Original Stendker Granulate, za diskuse
Cena
Od €17.99
Top ponudba!
Kobaltosan - fishbox
Kobaltosan
Cena
Od €6.79
Top ponudba!
Aquacid - fishbox
Aquacid - fishbox
Aquacid
Cena
Od €6.79
Top ponudba!
Antychlor - fishbox
Antychlor
Cena
Od €3.79
Top ponudba!
Aktivchlor - fishbox
Aktivchlor
Cena
Od €3.79
Top ponudba!
All in One! Elixier - fishbox
All in One! Elixier - fishbox
All in One! Elixier
Cena
Od €21.95
Top ponudba!
Golden-Gate, Golden-Art Artemia - fishbox
Golden-Gate Solinski Rakci (Artemia) - fishbox
Golden-Gate, Golden-Art Solinski rakci (Artemia)
Akcijska cena
€3.96
Cena
€4.95

Novosti v naši ponudbi

Steklen akvarij, črni silikon - fishbox
Steklen akvarij, črni silikon - fishbox
XL GLASSBOX - 2m Steklen akvarij, črni silikon
Cena
Od €524.87
Xenopus tropicalis
Cena
€12.87
Rdeče Borovo lubje
Rdeče Borovo lubje
Cena
€15.87
Nymphoides cristata Flipper
Nymphoides cristata Flipper
Nymphoides cristata Flipper
Cena
€6.95
Barbus assimilis (filamentosus)
Barbus assimilis (filamentosus)
Barbus assimilis (filamentosus)
Cena
€7.87
Aequidens(Laetacara) curviceps
Aequidens(Laetacara) curviceps
Aequidens(Laetacara) curviceps
Cena
€9.87